Førpremiere av nye Opel MOKKA X og Opel OnStar - Lørdag 15. oktober kl 12-15

Vi har gleden av å invitere deg som utvalgt kunde til førpremiere av nye Opel MOKKA X og Opel OnStar, Lørdag 15. oktober kl 12-15.

Nå kan du være en av de aller første til å se og prøve bilen hos din lokale Opel-forhandler. MOKKA X har fått et fantastisk utseende både utvendig og innvendig, og vil nå også ha kombinasjonen 4x4 og automatgir. En moderne bil med topp utstyr tilgjengelig som; Adaptive LED frontlys, Bose lydanlegg, sikkerhetssystemer med blant annet filskift- og kollisjonsvarsel og bilen har selvsagt den siste teknologien for oppkobling mot din smarttelefon via Apple CarPlay og Android Auto.

Nye MOKKA X kommer også med Opel OnStar som vil skape trygget for deg og dine medpassasjerer på veien uansett hvor du befinner deg. OnStar er din personlige rådgiver på veien og er et nytt og unikt system som kobler deg til en kvalifisert rådgiver hver gang - ikke til en maskin.
Døgnet rundt, 365 dager i året, har du tilgang til en unike tjenester og hjelp - alt fra assistanse ved stjålet bil og app til smarttelefonen, til at OnStar automatisk ringer etter hjelp ved ulykke. Denne tjenesten vil du også kunne ta med deg over landegrenser, så å si i hele Europa.

Vi gleder oss til å se deg til denne begivenheten og vi vil også servere kake, kaffe og mineralvann.
 
Du kan gjerne sende oss en e-post eller ringe oss, så vi kan få satt av tid til din prøvekjøring - men uansett er du hjertelig velkommen!


telefon: 62432300
e-post:  bilsalg@elverum-auto.no
Med vennlig hilsen,
Elverum Auto Bilsalg
Följ oss på